Houten ramen & deuren

De houten ramen en deuren worden volledig bij ons in eigen atelier gemaakt met de meest moderne machines in combinatie met jarenlange vakkennis van onze WN, ook de plaatsing op de werf gebeurd met de nodige vakkennis zwoel bij nieuwbouw als bij renovatie waar onze jarenlange ervaring zeker een troef is.

Lees meer
Alu ramen & deuren

Voor de productie van onze aluminium ramen & deuren maken wij gebruik van Reynaers profielen, deze zijn gekend voor hun kwaliteit en zijn van belgisch fabricaat. Al onze aluminium ramen & deuren worden in eigen atelier vervaardigd met moderne machines die de hoogste nauwkeurigheid garanderen.

Lees meer
Beglazing

De technische evolutie van beglazing voor buitenschrijnwerk heeft er het laatste decenium voor gezorgd dat er een enorme keuze is aan types van beglazing. Wij geven u advies bij uw keuze van de juiste beglazing voor uw woning of project al naargelang uw wensen.

Lees meer
Ingemaakte kasten en interieurbouw

Wij maken uw keuken, badkamerkast, ingemaakte kasten voor dressing/berging of bureelruimte volledig volgens uw wens, en op maat in zowel moderne, klassieke of landelijke stijl

Lees meer
Binnendeuren

Wij maken binnendeuren voor zowel particuliere woningbouw als voor de publieke sector, al deze deuren worden in ons atelier klaargemaakt met een volledig CNC gestuurde machine, wij maken alles op maat en zijn gespecialiseerd in buitenmaatse afmetingen.

Lees meer
Gevelbekleding

Het plaatsen van gevel of plafond bekleding is de laatste tijd aan een opmars bezig omdat het voordelen biedt, zowel in renovatie als in nieuwbouw of zelf een uitbreiding van bestaande woning. Het plaatsen van een perfect isolatieschild is perfect mogelijk en makkelijk af te werken met een gevelbekleding in hout of plaatmateriaal.

Lees meer
Houten poorten & terrassen

Houten tuinpoorten in diverse uitvoeringen en houtsoorten volledig op maat en naar uw wens, van klassiek tot zeer modern, met volledig gesloten beplanking of met open latwerk of kaderwerk. Zowel draaipoorten als schuifpoorten zijn mogelijk, van een grote inrijpoort aan de oprit tot kleine tuinpoort.

Lees meer
Vliegenramen & -deuren

Onmisbaar tijdens de warme zomermaanden zijn vliegenramen & deuren. Deze worden meestal in aluminium uitgevoerd en zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren alsook in matte of coatex uitvoering. De vliegenramen worden met clips systeem in raamkaders bevestigd, zijn steeds demonteerbaar en kunnen blijven staan ook als raam gesloten is. De deuren kunnen voorzien worden van zelfsluitende pomp en met stootplint onderaan.

Lees meer
Diversen

Op uw vraag maken wij ook minder vaak voorkomende hout constructies en dit zowel in interieur bouw als in buitenschrijnwerk. Dit gaat dan vooral over het realiseren van exclusieve ontwerpen of reproducties van bestaand schrijnwerk.

Lees meer