Onmisbaar tijdens de warme zomermaanden zijn vliegenramen & deuren. Deze worden meestal in aluminium uitgevoerd en zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren alsook in matte of coatex uitvoering. De vliegenramen worden met clips systeem in raamkaders bevestigd, zijn steeds demonteerbaar en kunnen blijven staan ook als raam gesloten is. De deuren kunnen voorzien worden van zelfsluitende pomp en met stootplint onderaan.

Nieuw is de bella vista gaas, dit is een zwarte fijn geweven gaas die bijna onzichtbaar is bij lichtinval, indien de gaas extra sterk moet zijn (huisdieren of kleine kinderen) raden wij de extra sterke pet screen aan.

Zowel de deuren als de schuifvliegendeuren kunnen voorzien worden van een esthetische geïntegreerde S greep, ook in combinatie met rolluiken zijn er oplossingen mogelijk. Naast de klassieke schuif vliegendeuren bieden wij U ook de plissé hordeuren aan, deze bieden vaak een handige en esthetische oplossing met hun cassette opbergsysteem bij schuiframen of buiten draaiende deuren.

Ramen en deuren kunnen ook voorzien worden van rolluiken in opbouw of volledig geïntegreerd met de nodige ingewerkte isolatie of verluchting, al dan niet elektrisch bediend, de lamellen in alu gelakt en eventueel geïsoleerd of in klassieke PVC in diverse kleuren.

Al alternatief voor rolluiken worden er steeds meer screens geplaatst, dit is een zonwering d.m.v. een doorzichtige doek die in diverse kleuren beschikbaar is, deze wordt bediend als een rolluik, ook elektrisch bediend en eventueel volledig geïntegreerd. Wij kunnen deze zonwering screens ook windvast aanbieden d.m.v. speciaal geleiding systeem en dat tevens dienst doet als vliegenraam.