De technische evolutie van beglazing voor buitenschrijnwerk heeft er het laatste decenium voor gezorgd dat er een enorme keuze is aan types van beglazing.

D.m.v. gebruik te maken van Warme Edge afstandhouder, type TPS is onze standaard beglazing nog beter isolerend, nl. 1.0 i.p.v. 1.1 en is beglazing met een
Isolatiewaarde van 0.9 zelfs mogelijk in combinatie met Sanco Plus Zero beglazing.
Door dit type van beglazing toe te passen in onze houten ramen met 58mm profielsysteem hebben deze een isolatiewaarde van 2.20 W/m²K of beter.

Wij geven u advies bij uw keuze van de juiste beglazing voor uw woning of project al naargelang uw wensen.

  • Thermische isolatie, alle beglazing is tegenwoordig super isolerend, met triple beglazing zelfs tot K-waarde 0.8!!
    dit in combinatie met Warm Edge afstandhouders is zelfs geschikt voor passief ramen
  • Zonwerende beglazing die wel het nodige licht binnenlaat maar toch de warmtestralen reflecteren en dit zonder enig nadelig kleurverschil van beglazing
  • Akoestisch isolerende beglazing om het lawaai van buitenaf tegen te houden
  • Inbraakwerende beglazing d.m.v. gelaagd veiligheidsglas
  • Beperkt in onderhoud d.m.v. zelfreinigende beglazing
  • Decoratieve beglazing


Alle beglazing wordt door ons zelf geplaatst en voldoet steeds aan de geldende veiligheidsnorm NBN S23-002. In samenwerking met onze glasleverancier Lerobel die de dubbele beglazing zelf produceert kunnen wij de beglazing ook aanbieden in speciale uitvoering zoals met zwarte of witte afstandhouders, Warm Edge, weense kruisverdelingen in combinatie met houten opleg kleinhouten, gebogen beglazing en zelf ruiten in de grootste afmetingen.

Klik hier voor sprouce verdeling