Wij maken binnendeuren voor zowel particuliere woningbouw als voor de publieke sector, al deze deuren worden in ons atelier klaargemaakt met een volledig CNC gestuurde machine, wij maken alles op maat en zijn gespecialiseerd in buitenmaatse afmetingen.

Voor de particuliere woningbouw is er keuze uit zowel moderne als klassieke deuren, verfdeuren, fineerdeuren, massief hout en glazen deuren. Ook voor de omlijsting is er een ruime keuze, klassieke omlijsting met chambranten, strak en modern of eerder klassiek met molures. In de moderne woningbouw zijn strakke blokkozijnomlijstingen of zelfs kaderloze deuren met Invisidoor principe van Argenta het ideale deurtype en dit in combinatie met onzichtbare scharnieren zorgt voor het meest strakke eindresultaat.

Ook uniek is onze samenwerking met een bouwsmid die metalen smeedijzeren deurkaders maakt die naadloos in het pleisterwerk worden ingewerkt en dit in combinatie met pivots scharnieren en een authentieke klampen deur in eik of om te schilderen geeft u een unieke deur met persoonlijk karakter.Naast draaideuren bieden wij ook schuifdeuren aan, al dan niet met verdoken rail systeem, soft close systeem, in de wand schuivend e.d. Tenslotte zijn er nog de pivots deuren die uit de midden scharnieren eventueel met verdoken beslag systeem zoals bij argenta pivotica.

Ook voor deurkrukken en scharnieren hebt u de keuze uit verschillende merken en uitvoeringen zoals RVS, aluminium of retro koper en tin afwerking.
Voor de publieke of openbare sector zijn het voornamelijk schilderdeuren of laminaat deuren, al dan niet in brandwerende uitvoering RF’30 of RF ’60, ook hier kunnen wij maatwerk deuren aanbieden met zeer korte levertermijnen. Hier zijn ook zowel houten als metalen 3D omlijstingen mogelijk, aangepast deurbeslag voor zeer intensief gebruik met de het nodige elektronisch bouwbeslag maken het geheel compleet.

Daarnaast bieden wij ook inbraakwerende deuren aan, deze worden voornamelijk geplaatst als inkomdeur van appartementen. Deze deuren zijn voorzien van meerpuntsluiting met veiligheidsslot, dievenklauwen, eventueel gepantserd of zelfs met verbeterde akoestische in luchtdichtete uitvoering en in RF uitvoering. De omlijsting kan zowel in hout als in metaal zijn en het deurblad kan in fineer, laminaat of om te schilderen zijn.
Wij zijn erkend door ISIB als plaatser van brandwerende deuren zodat wij een attest kunnen afleveren dat alles conform de norm NBN 713-020 is uitgevoerd.