Modern comfort inzake isolatie bediening en braakbeveiliging, esthetisch en vrij van onderhoud

Voor de productie van onze aluminium ramen & deuren maken wij gebruik van Reynaers profielen, deze zijn gekend voor hun kwaliteit en zijn van belgisch fabricaat. Al onze aluminium ramen & deuren worden in eigen atelier vervaardigd met moderne machines die de hoogste nauwkeurigheid garanderen.

Wij werken met de profielreeksen CS68, CS77 en CS 86, eventueel in HI versie voor verbeterde isolatiewaarden,.alsook met CS 38-SL voor de steel look imitatie; Voor schuiframen is er keuze uit profielreeks TP10 en hef schuif variante TLS 110 en de reeksen CP 130 of CP 155 voor verbeterde isolatiewaarden. Tenslotte werken wij met de CF77 reeks voor plooi-schuifwanden en met CR120 reeks voor schuin daklicht of koepel.Kies de vorm en kleur die u het meest aanspreekt! Ontdek de vele mogelijkheden in afwerking, alle RAL kleuren zijn beschikbaar, ook in matte uitvoering. Populair zijn de coatex kleuren, structuurlak die bovendien ook zeer kras bestendig is. Ook anodisatie afwerking behoort tot de mogelijkheden.

Alle beslag van de merken Roto en Sobinco voldoen aan alle moderne eisen voor wat bedieningscomfort alsook veiligheid betreft, draaikip-beslag en anti inbraak sloten voor deuren. Deuren kunnen naast beglazing ook voorzien worden van alu sandwich panelen met indeling naar keuze, vlak, planchetten motief of zelfs sierpanelen met molures.

Tenslotte worden de ramen worden geplaatst door eigen personeel met de nodige vakkennis zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.