Houten tuinpoorten in diverse uitvoeringen en houtsoorten volledig op maat en naar uw wens, van klassiek tot zeer modern, met volledig gesloten beplanking of met open latwerk of kaderwerk. Zowel draaipoorten als schuifpoorten zijn mogelijk, van een grote inrijpoort aan de oprit tot kleine tuinpoort.

Verscheidene houtsoorten zijn hiervoor geschikt, vaak wordt er gekozen voor onderhoudsvrij hout om te vergrijzen. Al de poorten kunnen voorzien worden van automatisering waarvoor wij samenwerken met vaste gespecialiseerde onderaannemer.

Als verlenging van de woonruimte wordt het buitenterras steeds belangrijk in ons dagelijks leven, zeker bij mooi weer is het hier aangenaam vertoeven.Tegenwoordig is er een breed gamma van beschikbare houtsoorten (hardhout of gemodificeerd grenen hout) en composietmaterialen beschikbaar maar de meest ideale houtsoort voor houten terrasbekleding de dag van vandaag is volgens ons Ipé. Dit hout van Braziliaanse herkomst heeft een duurzaamheidsklasse 1, is uiterst stabiel (recht en trekt niet krom), is ideaal om te vergrijzen, en is beschikbaar in lange lengtes en plankbreedte van 150 en zelfs 190mm. De meest waardevolle eigenschap van deze houtsoort is misschien wel het feit dat deze niet vatbaar is voor groen aanslag of mosvorming waardoor de planken ook na lange tijd mooi blijven en niet glad worden bij regen.

De bevestiging op houten onder structuur in combinatie met regelbare PVC steunvoeten is ideaal voor dakterrassen. De bevestiging kan zowel blind gebeuren met aangepaste B-fix clipsen of met uiterst fijne schroefgaten die een mooi en esthetisch afgewerkt geheel geven.